fredag 31 oktober 2008

New York och dammsugare

Jag tycker om att läsa nättidningar. Så jag har några stycken lagrade i favoriter. Bl a New York Times. Tänker att om jag kommer dit nån gång är jag lite förberedd :) Nåväl, jag kryssade för att abonnera på olika slags nyheter, tog allt utom sport och mode tror jag. Vad hände? Inboxen fullständigt översvämmad! Ca 10 st om dagen, minst. Men vad hade jag förväntat? Två st kanske, hehe...
Jag har avslutat abonnementet. Behageligare att jag uppsöker dem än tvärtom.

Denna veckan har jag varit på skolan. Det har varit väldigt givande men samtidigt har det känts som om veckan har varat ca 10 dagar. Konstig kombination. När det är trevligt brukar det gå fort. Kan bero på att det blir så mycket input. Skolan tar in specialister på de olika ämnene och även om vi har bra fasta lärare, så tror jag det blir allra bäst så. Nästan alla har varit väldigt bra.

Vi ska ha två skolveckor på rad och det hade jag gruvat mej till, därför att jag blir så trött. Men nu glädjer jag mej till nästa vecka. Det är så kul att vara där så det ger energi. Roligaste är övningstimmarna där vi behandlar varandra efter konstens alla regler. Denna veckan har vi bl a tagit blodprov på varann. Det är inte så lätt, många små olika handgrepp att behärska. Sen ska man försöka få ut lite blod också, och det är inte alltid blodet vill ut. Men vi får hoppas att övning ger färdighet, øvelse gjør mester.

Det är skööönt med fredagskväll! Lite slappt och kravlöst...även om jag inte dammsugit :)

Inga kommentarer: