måndag 3 november 2008

30 + 2

Är på skolan nu, vi har haft förmiddagsundervisning och ledigt fram till i kväll, då vi ska ha ringövning i första hjälpen. Det blir olika stationer med olika typer skador, och så skriftligt prov efteråt. Det är Röda Kors som är inhyrda, med sminkade "skadade". Har hört att det är full fart på såna övningar. Glädjer mej, tror det blir jättekul! Hjärt-och lungräddning övade vi på på förmiddan. Har haft förstahjälpskurs förr, men det börjar bli längesen. 30 kompressioner (är det rätt stavat???) och 2 inblåsningar, det är saken.

Annars var vi några kommuner norrut i går, i Steigen, och besökte vänner. Alltid trevligt! På lördag är det Bodöfinal i First Lego League så nu börjar nedräkningen. Jag har inte varit så aktiv i år som i fjor, men har hört att vi håller tidsschemat. På fredag kväll ska alla samlas för att få regnbågefärger i håret (vattenbaserade och utmedförstatvätt), och Arnt-Johan hoppas innerligt att färgen bara ska räcka till ungarna och jag hoppas den räcker till mej också :)

2 kommentarer:

Sune sa...

Hej Anna, vad intressant det skall bli att få ta del av Dina offentliga tankar och känslor.
När tre av fyra barn och ett barnbarn bloggar så blir tiden vid datorn än mer intressant. Det gäller att så vid alla vatten.
Ha de gott. Pappa

Anna i ödemarken sa...

Ja lite roligt måste man ha :)